De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Voorkomen is beter dan oplossen!

Een ongeluk overkomt je zo. Vooral in de bouw, waar je werkzaam bent in gevaarlijke situaties en plekken kan je zomaar iets overkomen. Daarom is het handig om vooral preventieve maatregelen te treffen.

Iedereen kent deze situatie wel: Je bent bij buiten bezig en je komt een stuk nat grond tegen. Het is modder! Er zit helaas niet anders op dan de modderige ondergrond te trotseren. Je kijkt nauwkeurig naar de stabielste plekken, en waagt de gok. Gelukkig zijn er op een paar vieze schoenen en wat kleine balans hikjes geen grote valpartijen gebeurd.

Veilig in de bouw

Voor een wandeling is dit natuurlijk niet de grootste probleem. Maar voor mensen die werkzaam zijn in de bouw kan een kleine glijpartij, grote consequenties hebben. Daarom is het vooral aan te raden om preventief te werk te gaan. Daarom hebben veel mensen die in de technische of bouwsector een bouwhelm op. Deze is tegenwoordig een vereiste als je aanwezig bent op een bouwput of iets soortgelijks. Dit stukje plastic kan een kleine, doch noodzakelijke buffer zijn voor wanneer je geluk op is en er een brokstuk op je hoofd kletst.

Preventie Kleding

Hier houdt het niet op! Zo is een comfortabele en arbeidsvriendelijke outfit ook aan te raden en de juiste schoenzool. Zo zijn er tegenwoordig een groot aanbod aan topkwaliteit werkschoenen. Wanneer spreekt men over topkwaliteit? Ten eerste als de voldoen aan de antislipnorm SRC. Dit zorgt ervoor dat je genoeg gewicht en balans hebt om je in benarde situaties op de been te houden. Verder moeten ze je beschermen tegen kwetsuren. Zo is een verstuiking of kneuzing voorkomen tegenwoordig eenvoudig te voorkomen! Daarnaast kun je met het aanbod van tegenwoordig ook nog je eigen smaak bevredigen met verschillende modellen en kleuren.  

Gezonde nu en toekomst

Wapen jezelf tegen problemen die eenvoudig te voorkomen zijn! Tegenwoordig is er een groot aanbod aan preventieve middelen voor in de bouwsector. Hierdoor behoud je een gelukkig en gezond leven! Door nu alle middelen tot je beschikking te nemen die er zijn kan je op je oude dag zonder lichamelijk ongemakken vanuit je werkverleden genieten. Kies daarom voor de juiste werkkleding!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén