De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Van verleiden een kunst maken? Eerst naar ParfumCenter!

Bij het veroveren van je partner gooi je natuurlijk alles in de strijd wat je hebt. Boor daarom alle hulpbronnen aan die we je te bieden hebben!

Geldt dat dan niet als valsspelen? Welnee, natuurlijk niet! Bovendien is in het strijdperk van de verleiding werkelijk alles geoorloofd, zolang het maar niet uitloopt op een handgemeen. Of erger.

Goed, zullen we daar maar even niet van uitgaan? Daar is geen enkele reden toe. En nogmaals, van valsspelen is geen enkele sprake. Al wat make up doet is immers het uitvergroten van je natuurlijke schoonheid. Maar welk middel doet wat precies? In principe staat dat er duidelijk op aangegeven maar voor beginners hebben we een klein lijstje opgesteld ter inspiratie. Doe er je voordeel mee!

Teint

De kleur van je gezichtshuid is een ware blikvanger, zeker wanneer je er extra aandacht aan besteedt. Pak dan ook de textuur ervan mee. Zo hebben de professionals van Clinique make up met behulp van de kennis van dermatologen een handige twee-in-een op de markt gebracht in vele verschillende tinten! Hiermee verdeel je één middel over je gezicht dat zowel dienst doet als foundation, de basislaag van de rest van je make up als concealer, oftewel een laag die oneffenheden van de huid wegwerkt. Ook jouw teit is in ons brede aanbod eenvoudig terug te vinden.

Ogen

Zodra je je doelwit aankijkt, weet je dat je hem of haar gevangen hebt. En door subtiele mascara, eyeliner of oogschaduw aan te brengen, versnel je dit proces aanzienlijk! Kies je wapens – euhm, kleuren – uit bij ParfumCenter om precies die killer look te creëren die jouw verleidingskunsten extra effectief maken.

Lippen

Jouw lippen moeten al kunnen spreken voordat je je mond nog maar opendoet! Gelukkig is dat geen enkel probleem met de vele verschillende lipsticks die het ruime aanbod van ParfumCenter rijk is, zodat je jezelf eenvoudig iedere stijl die je maar wilt aanmeet. Zo zorg je ervoor dat je gezicht een perfecte match maakt met je zorgvuldig uitgekozen outfit!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén