De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Goed ondergoed? Probeer Sloggi herenondergoed!

Bij Sloggi staat comfort op nummer 1 en daarom staan ze ook bekend om de goede pasvorm van hun artikelen. Sloggi verkoopt niet alleen dames ondermode, maar ook heren ondermode. Sinds 1986 worden er dus ook herenartikelen geproduceerd binnen het bedrijf, Sloggi.

Sloggi is een merk dat artikelen met hoge kwaliteit katoen op de markt brengt. Er zijn volgens Sloggi sinds 1979, 1,3 miljard sloggis verkocht en er worden elke minuut 126 sloggis geproduceerd. Daarnaast zeggen ze het nummer 1 bestverkochte merk slip van Europa te zijn.

Materialen

De eerste slip, die door Sloggi geïntroduceerd was op de markt, was gemaakt van extra gekamd katoen die rond elastisch Lycra gesponnen was. Sloggi startte met het gebruik van ‘licht katoen’ in de producten in 2009. De producten met het ‘lichte katoen’ bestaan voor meer dan 90 procent uit katoen met Lycra. In 1999 begon Sloggi met het maken van ondergoed met een extrazachte, naadloze met tunnel en rekbare platte naden. Ook garandeert Sloggi dat het door hen gebruikte textiel milieu vriendelijk en fijn voor de huid is. Andere merken de moeite waard zijn Tommy Hilfiger boxershorts bij hemdvoorhem en Calvin Klein ondergoed van hemdvoorhem.nl.

Pasvorm

Binnen de collectie die speciaal voor de heren gecreëerd is, zijn er verschillende pasvormen te ontdekken. Over het algemeen zijn de producten zeer comfortabel gemaakt door het gebruik van de katoen-lycra combinatie. Het verschilt hem daarom ook niet in het materiaal, maar juist de vorm. Het basisondergoed is namelijk nauw aansluitend, daarnaast is er dit seizoen een nieuw soort boxershort bij gekomen, deze is rekbaar en biedt meer bewegingsvrijheid.

Soorten

Over het algemeen heeft Sloggi een vrij basische collectie samengesteld voor mannen, deze is echter wel onderverdeeld in verschillende soorten ondermode. In de collectie zijn artikelen zoals, hipsters, boxershorts, hemden en shirts te vinden. De artikelen uit de basis collectie zijn verkrijgbaar in zwart of wit. De rekbare boxershort, die nieuw in de collectie is, is verkrijgbaar in de kleur ‘Midnight blue’.

Al met al is Sloggi dus een merk dat zich voornamelijk richt op comfort. De collectie bestaat uit een vrij basische reeks van producten die voornamelijk verkrijgbaar zijn in wit of zwart. Betreft het comfort, wordt er onder andere gebruik gemaakt van een design dat zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén