De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Tripje naar het Noorden van Nederland

Ons prachtige kikkerlandje is vele mooie steden rijk. Het Noorden van Nederland is dan ook zeker weten de moeite waard om er twee dagen rond te trekken. Heb je zin in een minitripje? Wij hebben voor jou de must do’s op een rijtje gezet. Alvast veel plezier!

De Theefabriek en de Theemuseum

Ga terug in de tijd in het dorpje Houwerzijl. Het plaatje geeft een prachtig kijkje in het verleden. De omgeving bestaat uit weilanden en schattige kleine huisjes. De Theefabriek en de Theemuseum is dan ook de place to be in Houwerzijl. Smul van een lekker high tea met diverse soorten biologische thee. Bezoek daarna de historische theefabriek om kennis op te doen over de oorsprong van thee.

Lunchen Leeuwarden

Heb je zin om lekker te lunchen in Leeuwarden met een geweldige uitzicht? De gezellige lunchtentjes aan de sfeervolle grachten van Leeuwarden mag je niet missen! Daarnaast kan je ook goed scoren in de authentieke winkelstraatjes.

Martinitoren Groningen

De nummer 1 bezienswaardigheid van Groningen is de Martinitoren aan de Grote Markt. Het is dan ook het symbool van de stad. Het is een eeuwenoude kerk die in het verleden verschillende tegenslagen heeft overleeft. Geef een bezoekje aan de prachtige kerk en klim naar de top om te genieten van het prachtige uitzicht van heel Groningen!

Hortus Haren

Bezoek de prachtige botanische tuin in haren. Met liefst tien verschillende tuinen is het echt een fantastische ervaring voor echte natuurliefhebbers. Van de  chinese tuin tot de rotstuin is een ware beleving. Ook is het een sprookjeswereld voor kinderen! Geniet van een familie uitje geschikt voor alle leeftijden!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén