De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Schaapjes tellen? Niet met Tiqqel!

Je hoeft niet te woelen of andere mentale oefening doen om in slaap te vallen. Onze comfortabele bedden zijn jouw Tiqqet voor de Dromenland Express!

Zodra de wekker gaat, wil je je helemaal uitgerust voelen. Acht uren slaap zijn hierbij van groot belang. Sommige mensen rusten iets meer, anderen wat minder. Dat kan natuurlijk. Zolang je dat rusten maar in comfort doet! En dat is waarvoor je bij Tiqqel helemaal aan het juiste adres bent.

Bed

Dit is uiteraard het eerste waar je aan denkt wanneer je je slaapkamer gaat inrichten. En terecht! Je bed hoort centraal te staan. De afmetingen ervan bepalen hoeveel plek er nog over is voor andere meubelen. Maar de grootte van het geheel dient ook overeen te komen met je lichaamslengte! Kinderbedden kun je daarom het beste in de groei kopen. Stellen kiezen er uiteraard voor om een tweepersoonsbed te kopen. Maar dan moeten ze nog wel de andere onderdelen voor hun bed bij elkaar sprokkelen!

Lattenbodem

Bijvoorbeeld de lattenbodem. Ook deze moet worden afgestemd op lichaamslengte en een perfecte pasvorm met het bed waar deze in komt te liggen. Wees er bovendien zeker van dat je lichaamsgewicht perfect verdeeld is! Maar zelfs dan is het voor sommige mensen moeilijk om die juiste balans te vinden. Een lattenbodem waarvan de houding te verstellen is, geniet in zo’n geval de voorkeur.

Matras

Op een houten geraamte liggen? Lekker is anders! Daarom wordt er gelukkig nog een matras op deze constructie geplaatst. Hierin heb je behalve qua afmetingen alleen een zeer ruime keuze. Ben je gewend op een harde of zachte ondergrond te slapen? Dat is helemaal aan jou! Mocht je twijfels hebben over wat er aan de grondslag zou moeten liggen van jouw ideale matras, raadpleeg dan altijd een expert.

Slaapkamermeubels

Zoem zoem, tring tring, kakel kakel; de wekker gaat! Of je wordt midden in de nacht wakker en je wilt weten hoe laat het is. Ofwel lees je graag nog een paar hoofdstukken voor het slapengaan. En misschien heb je wel dorst. Dan heb je toch een nachtkastje nodig? Natuurlijk! En hierna volgt ook de rest van het slaapkamermeubilair. Kleerkasten, stoelen en alle andere zaken die voor jou deze ruimte helemaal afmaken. Veel plezier met samenstellen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén