De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Steeds meer vakantiebestemmingen in opkomst

Nu de zomer alsmaar dichterbij komt, moet er ook weer nagedacht worden over een leuke bestemming voor de zomervakantie. Waar Nederlandse vakantiegangers voorheen voornamelijk naar Frankrijk en Spanje op vakantie gingen, komen er steeds meer populaire vakantiebestemmingen bij. Niet alleen binnen Europa, maar ook daarbuiten komen steeds meer bestemmingen in beeld die erg populair zijn onder toeristen. Of je nu op zoek bent naar een zon, zee en strandvakantie, of juist een hele actieve vakantie waar je veel dingen gaat doen en bekijken, over de hele wereld zijn veel leuke plekken te vinden. De keuze voor een bestemming wordt daarmee wel wat lastiger, maar wij lichten graag twee bijzondere vakantiebestemmingen uit.

Genieten in Florida

Florida is een Amerikaanse staat in het meest zuidoostelijke puntje van het land. Deze regio is enorm in opkomst onder toeristen over de hele wereld. Naast een bezoekje aan twee prachtige steden als Miami of Orlando, biedt Florida nog veel meer leuke dingen. Zo kun je in Florida ook veel bekende pretparken bezoeken zoals Universal Studios en SeaWorld. Met een huurauto trek je in een paar dagen rond in deze staat en kom je op de mooiste plekken. Het natuurgebied Everglades is ook een echte aanrader. Vliegen naar Florida doe je in ongeveer 10 uur, maar het is zeker de moeite waard.

Eilandhoppen in Griekenland

Wat dichter bij huis vind je Griekenland. Dit prachtige land kent vele eilanden waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Je maakt het nog wat specialer door meerdere eilanden te combineren met elkaar. De verbinding tussen de verschillende eilanden is uitstekend. Zo kun je in een paar weken bijvoorbeeld de eilanden Santorini, Naxos en Mykonos met elkaar combineren, en leer je Griekenland op een hele leuke manier kennen. Je boekt de vluchten naar Griekenland, reserveert boottickets om van het ene naar het andere eiland te komen en je boekt een plek op een vakantiepark op één van de Griekse eilanden en jouw droomvakantie kan beginnen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén