De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Llianne: Good vibes only

Hoe voel je je op dit moment? Goede vibes, slechte vibes? Goede of slechte dag? Ik stel mezelf die vraag de laatste tijd omdat het een grote invloed heeft op hoe mijn dagen verlopen. Of je het nu weet of niet, je gevoelens hebben veel te maken met de kwaliteit van je leven. Goede gevoelens kunnen alles mogelijk maken en slechte gevoelens sleuren je mee in een diep gat waaruit geen ontsnappen mogelijk is. Goede gevoelens hebben vaak te maken met dankbaarheid en waardering voor de kleine dingen in het leven. Dus als je jezelf positief voelt, denk dan aan wat je gelukkig maakt, dat kunnen je kinderen of huisdieren zijn, zonsondergangen of gewoon levend wakker worden na weer een gekke avond uit. Good vibes only!

Hoe vind je dagelijks goede vibes?

Een manier waarop ik goede vibes heb gevonden is door een lijst te maken van alle dingen waar ik dankbaar voor ben. De lijst zorgt ervoor dat je je dankbaar en waarderend blijft voelen. Het opslaan van deze lijst op mijn telefoon, zodat ik ernaar kan kijken wanneer ik een opkikkertje nodig heb, is erg nuttig voor me geweest. Goede vibes zijn er als je weet hoe je ze moet vinden! Goede vibes zijn te vinden in de kleine dingen die we vaak voor lief nemen, zoals leven en ademen. Goede vibes stellen je in staat om de positieve kant van dingen te zien en helpen je door moeilijke tijden heen, dus ze zijn erg belangrijk. Llianne geeft tips voor goede vibes Goede vibes kun je op vele manieren vinden, maar als je benieuwd bent hoe goed jouw vibe op dit moment is, beantwoord dan de volgende vraag: Hoe vind je goede vibes? Zoals eerder al gezegd: Neem een minuut de tijd om alle simpele dingen die je gelukkig maken op te schrijven en waardeer ze elke dag! Of het nu een warm drankje is of een lege kamer na het werk, deze kleine dingen zullen meer positiviteit in je leven toelaten.

Llianne: de positieve blog

Ik denk dat mijn favoriete aspect van deze blog is hoe het echt het punt benadrukt dat je van je goede vibes je prioriteit moet maken omdat ze je dag kunnen maken of breken. Goede vibes zijn ook heel belangrijk omdat ze je door moeilijke tijden heen kunnen helpen en je perspectief op dingen kunnen bieden. Goede vibes zijn op vele manieren te vinden, onder andere door te leven en te ademen, bedenk maar eens hoeveel geluk we hebben! Goede vibes zijn belangrijk!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén