De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

De 5 nagellak trends van winter 2019

Ben je toe aan wat vrolijke kleuren op je nagels om de winter door te komen? Of ben je nu al bezig met het bedenken hoe je look zal worden tijdens de kerstdagen? Wij geven je alvast wat informatie over de meest geziene nageltrends voor de winter van 2019.

  • Glitters

De feestdagen komen er weer aan. Of het nu voor thanksgiving, kerst of oud-en-nieuw is; het zou leuk zijn wanneer je je nagels meer kunt laten ‘shinen’ dan de kaarsjes die op tafel staan, de lichtjes die de boom versieren of de vuurwerk sterretjes die worden afgestoken. En hoe kun je nu beter in de mood komen dan met een goede glitterlak? Natuurlijk ook leuk om je mood op pijl te houden na de feestdagen of tijdens een avondje uitgaan.

  • Natuurlijk

Een grote tegenhanger in tegenstelling tot het eerst besproken punt. Neutrale, rustige nagels blijven in en zullen niet snel uit de mode gaan. Wél zie je hier dat hier een kleine draai aan gegeven gaat worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleuren die je thuis in je kruidenlade terugvindt, zoals kaneelpoeder of paprika?

  • French manicure

Een echte klassieker die weer terug is van weggeweest. De naturel nagels met het witte randje. Toch is hier ook veel variatie in aan te brengen, wanneer je de trend alweer een beetje zat bent. Je kunt het natuurlijk ook eens aanbrengen met een andere kleur rand of probeer eens een twist te maken met de volgende trend hieronder.

  • Ombre

Een moeilijke techniek, maar wanneer je het eenmaal door hebt, wil je nooit meer iets anders. Het was al eerder te zien in de haar,- en modetrends, maar nu dus ook voor nagels. Wees creatief, maak het eigen en steel de show met deze magische look. Probeer dit ook eens te combineren met de matte look.

  • Mat

Hou je wel van nagellak, maar ben je bang dat je toch te truttig overkomt? Met de matte lak creëer je meteen een stoere finish. Door dit toffe effect komen glans en metallic kleuren eruit te zien als staal, terwijl de pasteltinten overkomen als een poeder of suède.

Zou je nu zelf eens met met verschillende gel nagellak kopen één van deze nageltrends willen uitproberen, maar hier niet meteen tientallen euro’s aan willen hoeven uitgeven? Probeer dan eens een gel nagellak starterspakket.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén