De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Kleur in je interieur

Laat jouw woning een reflectie zijn van jezelf. Dat krijg je alleen voor elkaar door aanpassingen te doen op het gebied van kleur en stijl.

Maar dan alleen waar en wanneer dit nodig is, uiteraard. Misschien zijn er bepaalde elementen aan jouw interieur waaraan jij je na verloop van tijd ernstig bent gaan irriteren. Anderzijds kan er een keer een stuk vloer of een meubel kapot gaan. Dan is vervanging uiteraard hoog nodig. Hoe het ook zij, een metamorfose op grote en kleine schaal vindt plaats wanneer jij dat wilt en daarover hoef je je tegen absoluut niemand te verantwoorden. Tenzij je samenwoont, dan is het wel zo netjes om een partner of huisgenoot hierbij te betrekken.

Je woonkamer gaat op de schop

Ja, of dat zo is weten wij natuurlijk niet maar dat kan het begin zijn van een grondige renovatie. Wat nou als bepaalde elementen niet overeenkomen met elkaar of met de visie die jij voor ogen hebt? Dan bedoelen we dus fundamentele zaken zoals vloeren, wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Die kunnen wellicht een nieuwe laag verf gebruiken of moeten in hun geheel worden vervangen, desnoods. Dat laatste is dus nodig in het geval van verslechterde kwaliteit of wanneer je de voorkeur hebt voor andere materialen.

Hoe zit dat met je meubels?

Goeie vraag. Zelfs wanneer er helemaal niks mis mee is, kunnen die toch het veld moeten ruimen omdat, je raadt het al, ze niet passen in jouw nieuwe interieur. In het complete plaatje mag het jou nergens aan ontbreken; compromissen met jezelf sluiten is uit den boze! Ja, desnoods op het gebied van financiën. Maar mocht je nou je oude meubels naar de kringloop boulevard brengen, dan kun je daar direct weer ‘nieuwe’ uitzoeken. Het aanbod daar is groot en dit scheelt je een hoop geld!

De rest van je interieur invullen

Alleen meubels in je kamer neerzetten kan al een doel op zich zijn. Maar wil je het niet net even iets vrolijker en persoonlijker hebben? Dan kun je de decoraties uit je vorige interieur terughalen. Zolang die nu in het geheel passen, uiteraard. Je moet ze ook schoonmaken en onderhouden, natuurlijk. Nou is dat met een foto- of schilderijlijst niet zo veel werk maar dat wordt even anders wanneer je allemaal beeldjes, vazen en andere prullaria hebt staan. En druk bezette mensen willen ook nog wel eens vergeten hun planten bloemen tijdig water te geven. Daar is gelukkig snel een oplossing voor te vinden. Door kunstplanten van hoge kwaliteit in huis te halen ben je altijd voorzien van wat groens in jouw woonkamer! Je hebt er ontzettend lang profijt van en bovendien geen omkijken naar. Handig toch?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén