De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Big Bags | Dé manier om goederen veilig op te slaan en transporteren!

Veelzijdig, Betrouwbaar. Stabiel. Dat zijn slechts enkele van de kernwoorden waarmee je Big Bags perfect kunt omschrijven. Lees hier waarom ze ook in jouw sector zo onmisbaar zijn!

Het opslaan van verschillende producten is vaak aan regels gebonden. En zo niet aan bepaalde eisen die aan de grondstoffen zelf ten grondslag liggen. Denk daarbij aan kwetsbaarheid ervan en/of schade bij blootstelling aan hoge dan wel lage temperaturen. Toch is het heel goed mogelijk om in je voorraad overzicht te bewaren door Big Bags te gebruiken. Je weet wel, die grote vierkante zakken die je vaak op bouwplaatsen maar ook in loodsen vaak genoeg ziet staan.

Ben je bekend met het praktische nut en de vele toepassingen van Big Bags? Zo nee, lees dan vooral verder!

Diverse toepassingen

In bepaalde sectoren kun je nagenoeg niet om Big Bags heen, puur omdat ze de handigste methode bieden om stoffen op te slaan dan wel te vervoeren. Denk hierbij aan alles van voedingsstoffen tot landbouwproducten en van afval tot bouwmaterialen. Big Bags zijn ideaal om kwetsbare producten in op te slaan en lang goed te houden; per grondstof soort zijn er zelfs speciale modellen beschikbaar. Deze zijn dan van een speciale voering voorzien die aansluit op de beoogde inhoud. Het ene materiaal heeft bijvoorbeeld baat bij zuurstof, het andere juist niet.

Verwarrend? Welnee! Onze overzichtelijke website laat je zien welk model je het beste voor welke producten kunt kiezen.

Hoog draagvermogen

Om een grote duurzaamheid en hoog draagvermogen te kunnen garanderen worden Big Bags opgebouwd uit hoogwaardig kunststof materiaal dat stevig aaneen gevlochten is. Dankzij hun zeer geringe gewicht zijn ze bovendien zeer gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen wanneer je ze niet nodig hebt.

Service op maat

Voor iedere inhoud en in elk formaat heeft BigBagstore precies wat je nodig hebt. Sterker nog, laat ons gerust weten wat je wilt opslaan en vervoeren en wat de afmetingen van je Big Bag moeten zijn; zo kunnen we maatwerk leveren! Dit geldt zelfs wanneer het om gevaarlijke stoffen gaat. Hiervoor bestel je bijvoorbeeld een asbest Big Bag bij ons.

Gratis reclame

‘t Is niet de hoofdmoot van Big Bags, maar altijd handig wanneer je er op deze manier een extra slaatje uit kunt slaan. Ze zijn immers zo groot, dat je er gemakkelijk je bedrijfsnaam, je logo en/of huisstijl op laat drukken. Dat is absoluut handig wanneer je loods en/of bedrijventerrein behoorlijk in de kijker staan, of wanneer je Big Bags inzet als tijdelijke wal! Bovendien kunnen zowel je personeelsleden als klanten en andere buitenstaanders direct zien wanneer ze met opgeslagen goederen van jouw onderneming van doen hebben.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén