De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Wat je kunt doen tijdens je vakantie op Ameland!

Ga je binnenkort op vakantie naar dit prachtige eiland, maar weet je niet precies wat je er kunt doen? In deze blog geef ik je vier tips over leuke bezienswaardigheden voor tijdens je vakantie.

Zeehondjes bekijken op de boot

Ben je een echte dierenliefhebber? Dan is een tochtje op de robbenboot een echte aanrader voor jou! Deze boot is namelijk zo ontworpen dat je heel dichtbij de zeehondjes kunt komen! Op de boos is het mogelijk om te genieten van het zonnetje op het dek, en dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Kan jij niet wachten om de zeehonden te spotten? Wacht niet langer en boek de trip en jouw vakantiehuisje op Ameland vandaag nog!

Ga voor actie en spring met een parachute

Je weet dat Ameland een mooi eiland is, want je hebt het vast wel een keer bekeken. Maar hoe ziet het er vanaf boven eigenlijk uit? Je kunt het ontdekken bij het Paracentrum! Samen met een instructeur kun je een tandemsprong uitvoeren! Zo prachtig heb je Ameland nog nooit gezien!

Ontdek de geschiedenis

Wil even in de geschiedenis duiken van het eiland? Dat kan! Hollum is natuurlijk niet zo groot als Amsterdam, maar er is genoeg te beleven! Je kunt er heerlijk ontspannen door het strand of de oudste kerk te bezoeken. Maar als je meer actie wilt is het ook mogelijk om de rood-witte vuurtoren te beklimmen. Deze is ongeveer 60 meter hoog, en het is 236 treden lopen naar boven!

Geniet van zon, zee en strand

Wanneer  je op Ameland bent is het enige wat je zal zien: strand. Je hebt een uitzicht van 29 kilometer met het strand waar er voor iedereen wel iets te doen is. De kinderen spelen heerlijk in het zand, terwijl de ouder bruin bakken in het zonnetje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén