De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Van idee tot realiteit: een succesvol kantoor leiden

Maar wat maakt je onderneming dan tot zo’n prestatie van formaat? Dat begint al bij de inrichting van het pand. Lees in onze tips hieronder hoe dat zit.

Stijl

Niet het allerbelangrijkste, horen we je denken? Nou, denk daar dan nog maar eens goed over na. Identiteit en consistentie in je uitstraling zijn namelijk extreem belangrijk. Klanten én werknemers moeten namelijk op alle manieren kunnen waarnemen dat ze op bezoek zijn in een pand van jouw bedrijf of daar zelfs onderdeel van uitmaken.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Door de kleuren van je logo en je huisstijl – die heb je toch al wel, hè? – overal in het pand terug te laten komen. Houd daar rekening mee bij het uitzoeken van je nieuwe tapijt en de kleuren voor wanden en plafonds. Wederom; consistentie en identiteit!

Meubilair

In een modern kantoor zijn werknemers achter een bureau met een perfect functionerend computersysteem niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. We gaan er even vanuit dat dit voor jou ook gaat gelden. Maar laat die pc’s nog maar even achterwege, daar komen we zo op.

We gaan het namelijk eerst hebben over zitcomfort. Daarvoor mag je jezelf de strengste maatstaven aanwenden. Je wilt immers niet dat je werknemers in de ziektewet gaan lopen wegens lichamelijke klachten. Daarom zijn verstelbare bureaustoelen wel zo wenselijk. En bijpassende bureaus, uiteraard. Door hier goed in te investeren houd je je werknemers tevreden. Maak je ze misschien zelfs gelukkig! Bovendien zul je merken dat ze veel beter zullen presteren.

Algemene voorzieningen

Stel niets tot het laatste moment uit! Weet je nog dat we het hadden over pc’s? Die moeten direct aanwezig zijn wanneer je werknemers hun werkplek gaan inrichten en bezetten. Daarom moeten ook de tafels en stoelen er al staan. Oh, en vergeet de telefoon- en internetverbinding niet!

Wat nog meer? Nou, wat te denken van verwarming, verlichting, inbraak- en brandalarmen, telefoons, printers en veiligheidsmaatregelen zoals een verbandtrommel en brandblusser? Bovendien gun jij je werknemers wel wat brandstof vanuit een goed gevuld koffieapparaat. Zorg er bovendien voor dat de kantine gezellig is ingericht met koelkast, magnetron en eventueel tosti-ijzers. Zo kan je team volledig tot rust komen in de pauze.

Succes met inrichten!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén