De Razende Reporter

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Overzichtelijk opruimen met opbergboxen

Soms weet je niet meer waar je welke spullen nou precies bewaart. Maar met opbergboxen van Sunware weet je precies waar je alles moet zoeken!

Natuurlijk staan voornamelijk kinderen erom bekend enorme slonzen en sloddervossen te zijn. Maar geef nou eerlijk toe dat leeftijd eigenlijk helemaal geen maatstaf is als het gaat om het creëren van chaos! Ook klussers en hobbyisten maken zich er vaak genoeg schuldig aan. Da’s helemaal oké, zolang je maar een middel hebt om de chaos weer teniet te doen. En dat heb je. Toch…?

Wel zolang je gebruikmaakt van handige opbergboxen! Zijn kasten en laden dan niet genoeg? Nee. EN we gaan je nu haarfijn uitleggen waarom niet.

De zaligheid die ‘opbergbox’ heet

Laden en kasten moet je opendoen voor je weet wat erin zit. Ja, natuurlijk kunnen kasten ook glazen deuren hebben. Maar we laten die uitzondering even achterwege.

Het handige aan opbergboxen is dat ze transparant zijn. Je kunt direct zien wat voor spullen je erin hebt opgeborgen. ALs je bijvoorbeeld knuffels in de ene hebt zitten, kerstspullen in een volgende en boeken in weer een andere, is één blik genoeg om je te vertellen welke je op dat moment nodig hebt. Dat maakt labelen grotendeels overbodig.

Daar komt nog bij dat de opbergboxen van Sunware in vele verschillende formaten beschikbaar zijn. Als je zo’n box in een kast wilt kunnen opbergen, hoef je alleen maar naar de afmetingen te kijken om te zien of een specifieke box degene is die jij zoekt!

Kleine onderdelen

Kinderen, klussers en hobbyisten krijgen vaak te maken met onderdelen die ze vanwege hun geringe grootte gemakkelijk kwijtraken. Of die heel simpel opgaan in een enorme massa van andere spullen waardoor je ze niet meer terugvindt. Een dergelijk risico wordt teniet gedaan met behulp van de Erro opbergboxen. Hier kun je doodeenvoudig allerlei schroefjes, fiches en andere minuscule onderdelen opslaan. De deksel van de box is transparant en eenmaal aangedrukt is het onmogelijk dat de inhoud van vakje verwisselt!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De Razende Reporter

Thema door Anders Norén